El Teatre-Auditori reobre portes amb seguretat i amb l'obra 'Juana' que enceta temporada

Entrades per quatre accesos diferents, distància de seguretat i ús de mascaretes, el nou Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Petits Camaleons, llest per rebre els infants 'forts i valents' (25/set/20)

A punt la nova temporada del Teatre-Auditori amb una trentena de propostes (21/jul/20)


  • Comparteix:

L'espectacle 'Juana' amb Aitana Sánchez Gijón ha estrenat la nova temporada del Teatre-Auditori aquest divendres amb mesures de seguretat per evitar el contagi de la Covid-19. Quatre accesos per entrar a l'equipament, ús de mascareta, aparells de gel hidroalcohòlic per tot el recinte i distància entre espectadors són algunes de les mesures que s'han implementat al recinte. L'aforament també s'ha reduït, però el públic ha gaudit d'una obra teatral del dramaturg Juan Carlos Rubio.

Sis mesos després, el Teatre-Auditori ha reobert portes i ho ha fet amb totes les mesures de seguretat que ha afectat públic, treballadors i artistes. Els controls s'han estrenat tant a l'entrada de l'equipament com en els diferents accesos. S'ha mantingut una distància d'una butaca lliure entre unitats de convivència. Els espectadors han hagut d'arribar 30 minuts abans de l'espectacle per facilitar l'entrada esglaonada.

El paper s'ha eliminat i s'ha enviat un programa de mà per correu electrònic als espectadors i també s'ha pogut consultar al vestíbul mitjançant un codi QR . S'ha recomanat portar l'entrada al mòbil per eliminar el contacte amb el paper i tots els espectadors ja coneixen prèviament les normes de seguretat.

Una estrena plàcida amb una molt bona resposta del públic i amb gairebé una hora i mitja d'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.