L'Ateneu porta la música en directe a casa

L'entitat engega aquest dimecres el cicle 'La cambra des de casa'


Temes relacionats

L'Ateneu presenta una nova programació en línia pensada per aprendre des de casa (20/mai/20)


  • Comparteix:

Alidé Sans oferirà la seva música malgrat la separació física / Foto: Captura de pantalla Youtube

Alidé Sans oferirà la seva música malgrat la separació física / Foto: Captura de pantalla Youtube

El confinament no és una excusa per no gaudir de la cultura. L'Ateneu Santcugatenc ho té ben clar i, per això, aquest dimecres a dos quarts de deu de la nit dona el tret de sortida al cicle de concerts 'La cambra des de casa', una iniciativa en línia amb la qual s'ofereixen tres concerts de qualitat, un cada setmana. La iniciativa arrenca amb la cançó d'autora d'Alidé Sans. Els espectadors trien el preu de l'entrada (dos, cinc o 10 euros), que es poden pagar telemàticament.

Així, la programació cultural i la programació de cursos i tallers no s'atura a l'Ateneu. En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, la responsable del vessant cultural, Laura Torres, explicava que el format en línia permet arribar a gent més enllà de Sant Cugat. Torres també ha explicat que l'Ateneu ha preparat una programació de tres concerts i tres espectacles infantils en 'streaming' per tal de facilitar la participació dels infants i les famílies en les propostes.

El president de l'entitat, Àlvar Roda, reconeix que l'Ateneu s'ha hagut de 'reinventar' malgrat 'la vocació presencial' que té. 'Tenim un equip que està treballant molt per continuar existint a Sant Cugat', subratlla.

Les properes actuacions de 'La cambra des de casa' seran les de Marina Vallet i Bart Barenghi, el 10 de juny, i la de Paula Grande i Vic Moliner, l'1 de juliol.


Àlvar Roda

Ens hem tingut que reinventar. L'entitat té vocació presencial, però. Tenim un equip que està treballant molt per continuar existint a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.