El Teatre de la Unió no estarà llest fins al 2021

Les seccions podran tornar-hi per Setmana Santa, com estava previst, però l'Ajuntament vol assegurar la màxima qualitat a l'espai escènic


  • Comparteix:

El Teatre de la Unió haurà d'esperar / Foto: Localpres

El Teatre de la Unió haurà d'esperar / Foto: Localpres

El Teatre de la Unió Santcugatenca haurà d'esperar un any més. L'Ajuntament vol assegurar una escenotècnia 'definitiva' per aquest espai i per això vol evitar les presses a l'hora d'executar-lo. Això sí, les seccions sí que podran tornar a casa a l'última data prevista, Setmana Santa, perquè la Unió recuperi la seva activitat normal el més aviat possible. Ho ha explicat al 'Sant Cugat a fons' la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

El Teatre se sumarà a l'oferta escènica de la ciutat i ha de formar part d'una nova manera d'enfocar les arts escèniques, més participatiu i obert. Això sí, haurà de ser l'any que ve. Després dels múltiples contratemps en la realització de l'obra, que havia d'estar llesta ja a finals de l'any passat, el govern municipal vol primar la qualitat i l'encert en el muntatge de l'espai escènic i tècnic i per això allarga el termini de compleció fins al 2021.

'Volem que el que fem serveixi per molts anys, per això caldrà esperar', ha afirmat Madrona. Això sí, les seccions podran 'tornar a casa', com ha explicat Madrona, després de Setmana Santa per recuperar la normalitat com més aviat millor.


Esther Madrona

Si ho fem, ho fem. Intentem fer una mirada llarga i coses que siguin útils d'aquí un any, dos o uns quants més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.