Clara Peya i Vic Moliner proposen un viatge musical avantguardista al Casal Torreblanca

La pianista i el baixista s'uneixen en un projecte conjunt que mostraran aquest dissabte a Sant Cugat, amb el grup local Siònia com a teloners


  • Comparteix:

Clara Peya visita Sant Cugat / Foto: Dorothe Elfring

Clara Peya visita Sant Cugat / Foto: Dorothe Elfring

La pianista Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner es troben aquest dissabte a l'escenari de la sala annexa del Casal Torreblanca per oferir el seu projecte musical comú. Un viatge musical difícil de classificar que beu de fonts com el jazz, la música experimental, l'electrònica, el rap i la paraula recitada. El concert començarà a les vuit del vespre amb l'actuació del grup local Siònia, un quartet que aposta també per la música com a viatge, a partir de l'experimentació i la fusió de diversos estils musicals.

ESCOLTA-HO

Peya i Moliner aprofiten aquesta oportunitat per fer, en aquest projecte, el que els ve 'de gust'. Després d'anys compartint escenari en diverses ocasions, la pianista i el baixista han pogut tirar endavant una idea comuna que es podrà gaudir a l'escenari santcugatenc en un concert organitzat per La Pua Oficina Musical que, a més, també vol promocionar grups locals, com és el cas en aquesta ocasió de Siònia, un projecte que comença a caminar i que podrà mostrar-se a la ciutadania aprofitant el magnetisme de la Premi Nacional de Cultura d'enguany.

Les entrades per l'espectacle tenen un preu de sis euros.


Vic Moliner

Aquest projecte és ben bé el que ens venia de gust. Fins ara hem treballat junts amb cançons de la Clara i el disc. Ens vam preguntar a veure què feiem nosaltres dos sense lletra i experimentant amb els nostres instruments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.