400 infants i joves assagen 'Un Nadal amb Mr. Scrooge'

El tradicional espectacle nadalenc de Sant Cugat escalfa motors amb el primer i únic assaig general


  • Comparteix:

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és ja un clàssic del Nadal a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és ja un clàssic del Nadal a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' escalfa motors aquest dilluns amb l'únic assaig general amb tots els participants abans de l'espectacle, que es podrà veure el dia 18 de desembre en doble funció al Teatre-Auditori. 440 alumnes de tres centres santcugatencs, l'Olivera, Creanova i Leonardo da Vinci i dos rubinencs, Institut Jaume Mimó i Institut J.V. Foix, més 40 cantaires del Cor Infantil Sant Cugat participen del musical, un fet que obliga de nou a fer dues funcions per poder-los encabir tots.

Els alumnes acumulen ja hores de feina als seus centres a l'assignatura de música en una activitat que agraeixen molt, com han explicat el director del cor, Oriol Castanyer, i la professora de l'Institut J.V. Foix Marta Muñoz al 'Sant Cugat a fons'. El més complicat, admeten, és conjuntar tants cantaires provinents de llocs diferents en el que és una 'oportunitat' per als infants que no fan cap formació musical per participar en un espectacle d'aquest tipus.

Castanyer ha assenyalat que, tot i la manca d'assajos conjunts, l'altre serà una hora abans de l'espectacle, el nivell general és bo i el resultat és del tot satisfactori.


Marta Muñoz

Ho treballem a la classe de música, els nostres alumnes tenen dues hores a la setmana dins l'horari d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.