Concurs: vols una entrada doble per veure 'Callas in concert' al Teatre-Auditori?

El Teatre-Auditori acull l'única parada de 'Callas in Concert - The Hologram Tour' a l'Estat


  • Comparteix:

Participa-hi! / Muntatge: Cugat Mèdia

Participa-hi! / Muntatge: Cugat Mèdia

Vols una entrada doble per gaudir de l'art de la immortal Maria Callas aquest dijous al Teatre-Auditori Sant Cugat? Aconseguir-la és molt fàcil! Només cal respondre a la publicació del concurs a Twitter, Instagram i Facebook per què vols gaudir de l'espectacle i amb qui compartiries aquesta experiència. El termini per participar acaba aquest dijous a les deu del matí i la persona guanyadora s'anunciarà mitja hora més tard al magazín radiofònic 'Sant Cugat a fons'

Un concert especial
Sant Cugat reviurà aquest dijous l'univers de la soprano Maria Callas amb 'Callas in Concert - The Hologram Tour'. L'espectacle combina la més alta tecnologia làser hologràfica amb efectes especials propis de Hollywood per, 42 anys després de la seva mort, retornar a Callas a l'escenari i veure-la interpretar algunes de les obres de Bellini, Bizet, Verdi i Puccini, entre d'altres. Amb 50 músics de l'Orquestra Simfònica de Praga en directe, es veurà com la soprano interactuarà amb el director d'orquestra i amb el públic. Es tracta de l'únic concert a l'Estat espanyol de la gira.

La vetllada és al Teatre-Auditori a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.