Tres espectacles del Teatre-Auditori que no et pots perdre aquesta setmana

Jerusalem, Ute Lemper i Rituals, fronteres espirituals, espectacles d'aquests dies al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Equip de l'obra Jerusalem en una imatge de l'estiu / Foto: ACN

Equip de l'obra Jerusalem en una imatge de l'estiu / Foto: ACN

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ofereix aquesta setmana tres propostes: dues funcions de Jerusalem, el concert d'Ute Lemper i l'espectacle Rituals, Fronteres espirituals. De dijous a diumenge, representacions de vespre i per uns preus que oscil·len entre els 28 i els 36 euros.

Jerusalem
L'obra, protagonitzada per Pere Arquillué i dirigida per Julio Manrique, és un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic i nord-americà, un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. El muntatge s'inspira en 'Jerusalem', un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916.

A Sant Cugat arriba en doble funció: Dijous 24 d'octubre a dos quarts de nou del vespre, i divendres 25 d'octubre a les nou de la nit.

La durada és de tres hores amb intermedi. El preu de l'entrada és de 30 euros.

Ute Lemper
La cantant alemanya, Ute Lemper, arriba per primera vegada a Sant Cugat per presentar la seva 'Cita amb Marlene', un homenatge a la llegendària Marlene Dietrich. L'espectacle neix arran d'una conversa telefònica de tres hores que Lemper va mantenir amb Dietrich fa 30 anys.

Ute Lemper explicarà la història de la mítica Marlene, interpretant una selecció de cançons, des del cabaret berlinès fins a les seves memorables col·laboracions amb Burt Bacharach. A més de les cançons de Dietrich, també s'escoltaran algunes cançons emblemàtiques d'il·lustres artistes com Jacques Brel, Édith Piaf, Kurt Weill, Astor Piazzolla, Nino Rota, Bob Dylan o Cole Porter.

L'espectacle, que té un preu entre 32 i 36 euros, té una durada d'una hora i mitja i comença a les nou del vespre.

Rituals, fronteres espirituals
L'ONCA i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana s'uneixen per oferir un concert que combinarà les músiques de Bach, Glass i Pärt. El programa inclou obres que han transcendit la seva funció ritual i s'han convertit en exemples de la recerca dels límits entre l'espiritualitat i la bellesa; obres que, tot i haver estat escrites en èpoques i contextos ben diferents, tenen la voluntat d'assolir la frontera que existeix entre allò humà i allò diví.

El preu de l'entrada és de 28 euros i té una durada d'una hora. Començarà a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.