Llars, el nou projecte de la santcugatenca Leti Martín, publica el seu primer treball, 'Moments de llar'

El duet amb Eduard Balaguer ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per presentar el nou treball, el seu primer llarga durada


  • Comparteix:

La col·laboració entre Eduard Balaguer i la santcugatenca Leti Martín, amb el nom de Llars, ha cristalitzat després de quatre anys en 'Moments de llar', el seu primer llarga durada. El treball, publicat per U98, veu la llum aquest dijous i és una aproximació cap a aquells moments íntims a casa, una aposta per la calidesa acústica i lletres que parlen de les petites coses de la vida, que alhora poden ser molt grans. Balaguer i Martín han parlat del disc al 'Sant Cugat a fons', on també han ofert un parell de cançons en directe.

Són 10 cançons que culminen una col·laboració que va començar fa quatre anys, però que ha estat en pausa durant un temps per la coincidència amb altres projectes dels dos. Un disc proper i acollidor, imaginat al voltant dels instants de tranquil·litat a casa. 'Les cançons són petites fotografies d'aquests moments', ha assenyalat Balaguer. Ara, però, ha pogut per fi culminar la feina que encara no té concerts confirmats, però que han assegurat que serà 'aviat'. Llars ha interpretat a l'estudi de Ràdio Sant Cugat dos dels temes, 'Fotografia d'estiu' i 'Cada dia'.

'Moments de Llar' està gravat, produït i mesclat pel mateix Eduard Balaguer, el santcugatenc André Nascimbeni i Jan Valls als estudis D9 de Terrassa. Ferran Conangla l'ha masteritzat per l'Estudi FCM i ha comptat amb la col·laboració de Santi Careta a les guitarres, Vic Moliner als baixos i contrabaixos i l'Anna Ferrer a la veu de 'Paraules'.


Eduard Balaguer

Una mica és traslladar amb el so el que surt quan escric les cançons. Aquest moment de tranquil·litat o de pau de moments molt concrets. Les cançons són petites fotografies d'aquests moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.