La banda Master Blaster Jammin es presentarà oficialment aquest setembre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els components de la banda / Foto: Cedida Marcus Gibert

Els components de la banda / Foto: Cedida Marcus Gibert

La banda Master Blaster Jammin, liderada pel compositor i saxofonista santcugatenc Marcus Gibert, presentarà oficialment el seu primer treball en concert el 20 de setembre a Sant Cugat. La banda, que ha nascut el 2018 com a projecte de Final de Grau del músic santcugatenc, fa versions d'Stevie Wonder amb arranjaments propis i influències actuals.

ESCOLTA-HO

Després d'un any de treball i un concert de demostració al Festival Talent del Taller de Músics, la banda ha decidit donar sortida al seu primer projecte. En aquest temps, el grup ha versionat cinc temes d'Stevie Wonder en format vídeo-single, que ha promocionat a través de les xarxes socials i del seu canal de youtube. El treball però continuarà aquest agost. Així ho ha assegurat Marcus Gibert al 'Sant Cugat a fons', on ha explicat que 'ara toca rematar la feina, escriuré sis temes més per poder tenir un concert complet'.

Stevie Wonder, punt de partida

El treball de la banda consisteix a donar-li un altre aire a temes del cantant estatunidenc Stevie Wonder, 'temes que ens agraden i ens donen peu a fer un arranjament per convertir-lo en un tema nou', diu el líder de la banda. Preguntat pel motiu que els ha dut a triar aquest músic, Gibert explica que 'a nivell compositiu i interpretatiu és un geni, és molt prolífic, amb temes tan accessibles i bons alhora. Hi ha molt bon material per als músics i això és el que el fa interessant'.

El resultat d'aquests arranjaments són els nous temes que interpreta Master Blaster Jammin amb les veus d'Inma Gomes i el santcugatenc Francesc Abril, Sebastià Burguera (guitarra), Gerard Cassola (baix), Gonzalo Álvarez (trompeta), Oscar Jorba (bateria) i Marcus Gibert (arranjaments i saxo), versions que barregen funk actual amb jazz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.