Les visites guiades de la Casa-Museu Cal Gerrer potencien la figura de Marilyn Monroe


  • Comparteix:

Les visites guiades de la Casa-Museu Cal Gerrer- Fundació Cabanes potencien i ressalten la figura de Marilyn Monroe. Sant Cugat acull aquest museu únic al món de caràcter permanent sobre l'artista. Més de 3.000 llibres integren la biblioteca més important del món sobre Monroe.

Frederic Cabanas és el director i fundador de la Casa-Museu Cal Gerrer- Fundació Cabanes i des del 2015 fa les visites guiades per aquest centre cultural. 250 discs, 3.000 postals i 5.000 retalls de diaris fan que aquest museu sigui un reclam per a tots els visitants que gaudeixen d'aquesta col·lecció. La visita es tanca amb un curtmetratge i amb el protagonisme de Norma Jean Baker o el que és el mateix de Marilyn Monroe. Cabanas ressalta que la nostra ciutat es potencia amb un museu d'aquestes característiques i que té un valor i reconeixement mundial.



Frederic Cabanas

M'agrada molt interactuar amb els visitants i explicar la figura de Marilyn Monroe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.