La nova seu de La Unió Santcugatenca ja veu la llum al final del túnel

L'entitat organitza una jornada de portes obertes aquest dijous perquè els socis vegin les instal·lacions de la seva futura casa


  • Comparteix:

Imatge de les instal·lacions aquest abril / Foto: Localpres

Imatge de les instal·lacions aquest abril / Foto: Localpres

La Unió Santcugatenca organitza aquest dijous de sis a nou de la tarda una jornada de portes obertes per a aquells socis que vulguin veure les instal·lacions de la nova seu de l'entitat. La iniciativa neix arran de l'acabament de les obres principals perquè aquells que ho desitgin puguin fer una visita guiada per veure els nous espais, és a dir, les aules d'assaig, les noves classes i les sales d'administració integrades dins de la sala Anselm Clavé. Les obres de la sala Teatre i el bar estan previstes que finalitzin el 2020.

El projecte de rehabilitació de l'edifici està pràcticament enllestit i el retorn a la seu és cada cop més a prop. La Unió Santcugatenca encara la recta final per instal·lar-se a la nova seu tot i que fonts de l'entitat no volen determinar un data fixa. Això si, es mostren optimistes i preveuen ser-hi abans que finalitzi aquest 2019.

Ara bé, per aquells socis que no es poden contenir i ja els manca la paciència, La Unió organitza una visita guiada per veure les noves instal·lacions que acolliran, de nou, un bocí de la cultura santcugatenca. Les inscripcions per apuntar-se a la jornada de portes obertes s'han de fer a través d'un formulari habilitat per l'entitat.


David Pujol

La rehabilitació de la meitat de l'edifici, corresponent a la sala Clavé, ja està acabada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.