Karabassà celebra aquest dissabte el 10è aniversari omplint de ritme Sant Cugat

L'entitat convida set bandes per fer dues cercaviles a la ciutat


  • Comparteix:

El grup de percussió compleix una dècada de vida / Foto: Facebook Karabassà

El grup de percussió compleix una dècada de vida / Foto: Facebook Karabassà

El grup de percussió Karabassà celebrarà els seus 10 anys de vida aquest dissabte omplint de ritme la ciutat. Ho farà amb dues cercaviles simultànies en què també participaran entitats de la ciutat com els Diables de Sant Cugat, així com altres agrupacions d'altres localitats catalanes com Kata Kitinga, Fills de la flama, Batrakes, Protons, Batubaroa. Un dels seus membres, Guillem Parpal, ha passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' per parlar de la celebració i de la història de Karabassà.

ESCOLTA-HO

Una de les cercaviles començarà a la plaça de l'Om i a la plaça de la Vila, passant pel Monestir fins als Jardins de Sant Francesc, on també actuarà la banda santcugatenca. Després de les actuacions de percussió, el grup la Gozadera BCN posarà fi a la jornada a ritme de salsa. Les cercaviles arrencaran a dos quarts de sis de la tarda i s'allargaran fins a les vuit del vespre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.