La Nit de l'Art més llarga distribueix les activitats durant tota la setmana en 17 espais de Sant Cugat

El tapís és el protagonista de l'edició d'enguany, que estrena comissió organitzadora


  • Comparteix:

La Nit de l'Art torna més llarga que mai, amb una 19a edició que reparteix les activitats durant tota la setmana en 17 espais diferents. Una edició que commemora el centenari de l'art del tapís, introduït a Sant Cugat per Tomàs Aymat. A més, per primera vegada la iniciativa compta amb una comissió formada per sis persones relacionades amb l'art de la ciutat.

Mònica Batlle de la Galeria, Mariona Ibáñez de la Puntual, l'artista Chiqui Martín Valls, Andreu Dengra, de l'Ajuntament, la crítica i historiadora de l'art Imma Pueyo i Cristina Villar, de la Context Galeria són les membres d'una comissió que aposta per consolidar la proposta per 'cohesionar' els promotors de l'art a Sant Cugat. Ho ha explicat Cristina Villar, qui també ha destacat el llibret que reparteixen pels espais i que marca l'itinerari i les propostes que poden trobar els assistents.

Imma Pueyo ha assenyalat que la proposta pretén 'impulsar' el món de l'art i també que distribuir les activitats durant tota la setmana permetrà que no coincideixin tant i que els interessats en puguin assistir a més. També ha estat l'encarregada d'explicar les instruccions del sorteig de l'obra pictòrica 'Tapís', elaborada per Carles Martínez per a l'ocasió. Els qui vulguin participar hauran d'adquirir el llibret en qualsevol dels establiments que hi participen i obtenir com a mínim 10 segells dels espais expositius.

Com és tradicional, la nit de dissabte els espais artístics participants obriran fins la mitjanit. Els espais són la Casa Aymat, el Centre d'Art Maristany, la Galeria, Context Galeria, el Centre Grau-Garriga d'Art Textil Contemporani, el Celler Modernista, Pou d'Art, la Sala Rusiñol, la Casa Museu-Cal Gerrer, el Museu del Monestir, la Casa de Cultura, la Canals Galeria d'Art, el Club Muntanyenc, la Rosa de Maria, la Puntual, Adolf Taller d'Art i la plaça de l'Om.

Tapís
2019, acrílic sobre tela. Carles Martínez pren com a referència en aquesta representació abstacta el centenari del tapís i dissenya l'espai pictòric amb trames cromàtiques i formes geomètriques a manera de mòduls estàtics.
'Tapís' és l'obra de Carles Martínez / Foto: Cugat Mèdia
'Tapís' és l'obra de Carles Martínez / Foto: Cugat Mèdia
'Tapís' és l'obra de Carles Martínez / Foto: Cugat Mèdia





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.