El Cor Jove de l'Orfeó Català canta avui a Sant Cugat pel Cicle de música sacra coral al Monestir

El concert comença a les nou de la nit a l'Església del Monestir


  • Comparteix:

Concert del Cicle de música sacra coral al Monestir / Foto: Camerata Sant Cugat

Concert del Cicle de música sacra coral al Monestir / Foto: Camerata Sant Cugat

Més d'una seixantena de cantants d'entre 16 i 25 anys del Cor Jove de l'Orfeó Català visiten aquest divendres Sant Cugat per oferir un concert de música sacra. El 7è Cicle de Música Sacra al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat i que va donar el tret de sortida el passat 8 de març, torna aquest divendres amb el concert del Cor Jove. Sota la direcció d'Esteve Narbona presentaran, a l'Església del Monestir, 'Cant Espiritual', un programa de música sacra coral del barroc a l'actualitat. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden reservar a través del web i fins una hora abans de l'espectacle al Monestir. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas Sant Cugat.

El cicle, organitzat amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, s'allarga fins al 31 de maig. El 5 d'abril serà el torn del Cor Jove del Conservatori de Sant Cugat, el 10 de maig cantarà Camerata Sant Cugat i, per tancar el cicle, el 31 de maig actuarà el Cor Tessàlia. Tots els concerts tenen lloc els divendres a les nou de la nit a l'Església del Monestir, un escenari privilegiat que contribueix a amplificar les sensacions del públic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.