La 'Revolución bananera' d'Arnau Griso omple de gresca del Teatre-Auditori

Ha estat la primera vegada que la banda santcugatenca actuava a casa


  • Comparteix:

La bogeria i el trencament de l'statu quo han impregnat aquest divendres el Teatre-Auditori amb la música d'Arnau Griso. La banda, amb els santcugatencs Arnau Blanch i Èric Griso, ha presentat a l'equipament el seu darrer disc, 'Revolución bananera'. Ha estat un concert especial per al grup, ja que és la primera vegada que han actuat a casa, envoltats d'amics i familiars.

L'espontaneïtat i la improvisació són marca de la casa d'Arnau Griso. En el cas del concert d'aquest divendres, la familiaritat amb la ciutat ha fet que tot plegat tingués un punt extra de disbauxa. 'Sempre que vénen amics ens tiren calcetes o porten cartells on diu 'Vull un fill teu!'', explica Arnau Blanch.

'Tocar a casa és un handicap, però també un al·licient', reflexiona Èric Griso: 'L'emoció és a flor de pell, però a l'hora ens imposem una pressió per donar resposta a les expectatives'.

'El gusto es mío', 'Para que el mundo lo vea', 'Desamortil' o 'Es gratis' són alguns dels temes que han sonat durant el concert.


Arnau Griso

Estem oberts a un punt d'espontaneïtat. A vegades sortim derrapant, a l'escenari! / A mí és el que em fa més por!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.