AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Els Trabucaires reivindiquen la seva presència a Sant Cugat en la seva 4a trobada


  • Comparteix:

Els Trabucaires de Sant Cugat han reivindicat el seu paper en la cultura popular de la ciutat amb la seva quarta diada, que s'ha celebrat aquest dissabte. Acompanyats de les colles Carrasquets Trabucaires de Torrelles de Llobregat i Colla de Trabucaires Federins de Terrassa, així com dels Diables de Sant Cugat, la colla local ha fet sonar les armes pel centre de la vila fins arribar a la Casa de Cultura. En aquest punt, totes dues tradicions han sumat forces per acabar amb una tronada conjunta.

El president dels Trabucaires de Sant Cugat, Josep Quintana, ha afirmat que el paper de l'entitat no es pot deixar perdre i que un dels principals objectius d'aquesta és sumar-hi més gent. Segons Quintana, 'costa molt que la gent s'enganxi a la colla però s'han de acostumar i saber que els trabucaires també som cultura popular'.


Josep Quintana

Nosaltres reivindiquem els Trabucaries. El que passa, però, és complicat mantenir-nos. Ser membre suposa una despesa que no tothom es pot permetre i només tenim l'ajuda de l'Ajuntament, així que fem el que podem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.