El 7è Petits Camaleons escalfa motors i suma música tradicional a l'edició

El festival arrenca divendres amb un concert de Ramon Mirabet al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Albert Puig visita el 'Molta Comèdia' per fer la prèvia del Petits Camaleons (28/set/18)

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos i Obeses, caps de cartell del 7è Petits Camaleons (15/mai/18)


  • Comparteix:

El festival de música infantil Petits Camaleons escalfa motors per a la seva 7a edició, que tindrà lloc aquest cap de setmana, amb novetats a la programació. Una d'elles és la incorporació de música tradicional amb actuacions i activitats dels Bastoners, els Geganters i els Capgrossos de la ciutat. També titelles i contacontes infantils, que acostaran als més petits cançons dels Beatles i gèneres musicals com l'òpera.

En una trobada aquest dimecres amb mitjans a Barcelona, el director del festival, Albert Puig, ha explicat que feia temps que el certamen volia incorporar aquest tipus de música, així com mantenir 'un cartell de luxe'. Una edició que arrencarà divendres amb un concert de Ramon Mirabet, i que segons Puig porta 'un molt bon ritme de vendes'. De fet, els organitzadors no descarten superar els prop de 7.000 assistents de la passada edició, així com eixamplar espais en el futur.

De moment, Puig ja ha avançat que enguany s'ha ampliat el nombre de 'food trucks' i s'han incorporat elements visuals als espais per fer-los 'més comfortables'. Des de la perspectiva de ciutat, la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, ha qualificat el festival de 'referent' en un municipi com Sant Cugat, amb una elevada població infantil.

Aquest any visitaran la ciutat 37 grups i artistes, entre els quals destaquen Jarabe de Palo, Els Catarres, Buhos, Obeses i Quimi Portet. També bandes locals com El Hijo del Flaco, Maio de Sal i Marala, així com cançó d'autor de la mà de bandes com El Petit de Cal Eril.

Tampoc no hi faltarà la música festiva, amb grups com Ebri Knight i Xiula. Tots ells oferiran concerts de mitja hora repartits en nou escenaris a les instal·lacions del Teatre-Auditori, i amb un volum de so pensat per a nens i nenes de zero a 14 anys.






Albert Puig

Les entitats tindran un espai per poder-se mostrar i poder captar adeptes. També oferiran tot un seguit d'activitats durant el festival.

Silvia Solanellas

El festival esdevé el reflex del que és Sant Cugat. Una ciutat de referència en culura, un municipi jove, familiar i amb molta sensibilitat per a les arts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.