El grup Sol Lagarto retorna amb una gira i el nou single 'Quema el Sol' per celebrar els 20 anys

La banda del santcugatenc Frank Montasell es torna a trobar després de cinc anys


  • Comparteix:

El grup Sol Lagarto celebra 20 anys / Foto: Sol Lagarto

El grup Sol Lagarto celebra 20 anys / Foto: Sol Lagarto

La banda de rock Sol Lagarto, amb santcugatenc Frank Montasell, es retroba després de cinc anys i del concert a l´Azkena Rock Festival el juny passat, per celebrar els 20 anys de la seva formació. Amb motiu d'aquest aniversari, han anunciat una gira i la publicació de dos nous singles. El primer, que ja s'ha estrenat, és 'Quema el Sol'.

Sol Lagarto es va formar a Barcelona l'any 1998 i està format per Ernesto Armengol -veu-, Ramón Montardit -baix i veus-, Norman Cilento -bateria-, el santcugatenc Frank Montasell -guitarra i veus-, i Oriol Ragull -guitarra-. La banda ha publicat cinc discos: Mira Adelante (2004), Càlido (2005), MundoCirco (2006), Prorrogado (2007) i Días Mejores (2010).

La gira ja té dates confirmades. El 5 d'octubre estarà al Festival de Blues de Cerdanyola, el 17 de novembre a la Sala Las Armas, a Saragossa, el 30 de novembre a la Sala 16 Toneladas de València i, finalment, tancaran el 2 de desembre a la Sala Bikini de Barcelona.

El nou treball de la formació transporta al sud dels Estats Units i fa un recorregut pels carrers i la cultura ancestral de Memphis i, especialment, a Nova Orleans. La producció d'aquest nou single ha anat a càrrec de Frank Montasell i s'ha enregistrat als estudis Wasabi i La Vall Produccions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.