Tret de sortida al Club de Lectura de fantasia i ciència ficció del Celler de Llibres


Temes relacionats

Sant Cugat, llar d'escriptors i terra de llibres (27/jul/18)


  • Comparteix:

El club donarà el tret de sortida amb les dues primeres novel·les de la saga 'Los cantos de Hyperion' / Foto: Celler de Llibres

El club donarà el tret de sortida amb les dues primeres novel·les de la saga 'Los cantos de Hyperion' / Foto: Celler de Llibres

El Celler de Llibres dóna aquest dimarts el tret de sortida al Club de Lectura de Fantasia i Ciència-ficció. El cicle engega motors amb 'Hyperion' i 'La caída de Hyperion', les dues primeres obres de la tetralogia 'Los cantos de Hyperion' de l'escriptor estatunidenc Dan Simmons. La proposta, que té lloc el segon dimarts de mes, està conduïda i dirigida per l'editor, traductor i escriptor especialitzat en el gènere de la ciència-ficció, Miquel Barceló. La cita és a les vuit del vespre i la participació és gratuïta.

El gerent del Celler de Llibres, Pablo Giménez, ha fet una crida als santcugatencs que no són habituals del gènere a animar-se i a participar al club.

Pablo Giménez

És una bona manera de començar a conèixer un gènere que cada vegada té més preponderància al món de la literatura. És una forma de conèixer un altre tipus de literatura que pot ser molt interessant, que permet descobrir obres molt ben escrites i reflexionar sobre temes molt punyents, també de la societat actual.


La llibreria penja a la pàgina de Facebook la programació del trimestre perquè els interessats puguin saber amb temps de quins llibres es parlarà. En aquest sentit, el club ofereix flexibilitat absoluta i els assistents poden participar a totes les sessions o només a aquelles que més els interessen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.