Una reflexió juvenil sobre la postveritat tanca l'estada dels Tallers de Teatre Sílvia Servan


  • Comparteix:

Una dotzena de joves d'entre 16 i 19 anys han tancat aquest dimecres la 5a edició de les estades teatrals dels Tallers de Teatre Sílvia Servan amb la representació de 'Fake News', una reflexió sobre la postveritat i la immediatesa de la informació que ha sorgit després de cinc dies de debat i creació al Montseny. Després de presentar el resultat en quatre poblacions de l'entorn, la sala d'actes de la Casa de Cultura ha acollit la funció final davant d'una seixantena de persones.

El muntatge és el resultat d'una estada 'molt intensa' en què s'ha debatut sobre la postveritat per acabar confeccionant l'obra. Ho explica un dels professors, Miquel Segovia.

Miquel Segovia

Aquests nois i noies d'entre 16 i 19 anys ens van donar moltes propostes d'escenes des del principi i hem tingut molta feina. Com que van posar el llistó alt, nosaltres hem apretat i han estat unes estades molt intenses però molt gratificants.


Els alumnes, a partir del tema que se'ls proposa, han creat nou escenes que després han portat per diverses poblacions de l'entorn. Una experiència, asseguren, teatral però també vital.

Alumnes

Moltes escenes han sortit d'idees que teníem després del debat i d'altres improvisant. /Aquest any hem millorat moltíssim, anàvem a treballar. /Era el primer any que venia i m'ho he passat molt bé, he treballat molt i he viscut molt.


Els joves actors han interactuat amb el públic per fer-lo dubtar sobre la veracitat de les accions. Una reflexió que s'ha tancat amb un col·loqui obert i molt participat per abordar un tema candent i molt actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.