El Claustre i l'espai Food&Fun!, punt de trobada familiar aquest divendres de Festa Major


  • Comparteix:

La Càpsula Claustre 0-3 cridarà l'atenció dels més petits / Foto: Localpres

La Càpsula Claustre 0-3 cridarà l'atenció dels més petits / Foto: Localpres

La Càpsula Claustre, l'espai per activitats per a criatures de fins a tres anys, serà una de les parades de les famílies en la segona jornada de Festa Major. Petits i grans poden aliar-se amb un dels clàssics de la programació: el 'llitboard', la baixada de carros per l'Scalèxtric. També destaca l'estrena de l'espai familiar Food&Fun!, un espai d'animació i jocs d'aigua al Parc Central.

Les principals propostes de la programació familiar i popular d'aquest divendres són:

11.00 a 14.00 - Matinal de titelles i jocs. El burro dels Jocs també oferirà un espai de maquillatge i disfresses. Al migdia, hi haurà l'espectacle de titelles 'La llegenda del drac de Sant Cugat' amb Can Ninot. Tot plegat, a la plaça del Coll.

11.30 a 13.30 - FMA familiar: racons infantils, vermut i dinar familiar. Activitats i tallers organitzats per l'Esplai Pica-Roca adreçats per a nens de quatre a 10 anys. L'Assemblea de la Festa Major Alternativa (FMA) s'ocupa de la proposta, a la Rambla del Celler.

12.00 a 19.30 - Piscina portes obertes. Entrada gratuïta a les Piscines del Parc Central quan tot just ha arrencat la temporada d'estiu a l'equipament.

17.00 a 20.00 - Càpsula Claustre 0-3. Un espai pensat per a nadons i les seves famílies. L'aforament és limitat en aquesta iniciativa que, a les sis de la tarda, oferirà música i bombolles de sabó. Els Museus de Sant Cugat i l'Institut de la Infància s'uneixen en l'organització, amb la col·laboració del Conservatori.

17.00 a 22.00 - Happy Ibiza Market. Proposta familiar als Jardins de l'Hotel Sant Cugat.

17.30 a 22.00 - 17a Festa de l'Esport al Carrer. Un dels imperdibles de la festa. Al Parc de Can Vernet.

18.00 - Llitboard: baixada de carros. Les rialles estan assegurades en aquesta proposta de DesPlaça Jove. La cita, al passeig de Francesc Macià, més conegut com l'Scalextric. Les inscripcions s'han de fer al correu baixadadecarros.inscripcions@gmail.com.

18.00 a 21.00 - Estrena de l'espai familiar Food&Fun!. L'animació, els jocs d'aigua i una gimcana solidària són els ingredients d'aquesta novetat que es desenvolupa al Parc Central. Per apuntar-se a la gimcana cal enviar correu a info@afavalles.com amb el nom dels participants i l'edat. Es fa una aportació de sis euros per finançar el servei 'Espai respir. Cuida't per cuidar' de l'Associació de Familiars d'Alzheimer (AFA). Inclou un concert, a dos quarts de set, de la companyia El Pot Petit.

21.30 - Correfoc infantil i jove de Festa Major. Amb els dimonis de Molins de Rei, els Diables de Caldes d'Estrac i els Diables de Sant Cugat. La cercavila començarà a Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.