Els clubs de lectura de teatre celebren 10 anys amb vocació de continuïtat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a l'acte

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a l'acte

El club de lectura de teatre, dirigit per Dolors Vilarasau, ha fet una demostració del seu bon estat de salut amb 10 representacions breus aquest dimecres al pati de la Biblioteca Central. Un escenari familiar per aquesta iniciativa que ha celebrat amb aquesta trobada, 10 anys de vida. Mig centenar de persones, així com l'alcaldessa, no s'han perdut la vetllada protagonitzada per actors locals.

Els actors santcugatencs Carme González, Joan Berlanga, Martina Vilarasau i Sergi Aguilera han protagonitzat la proposta d'aquest dimecres, tenyida enguany de celebració. 10 anys es compleixen de l'origen de la proposta, sorgida per la vinculació de la Biblioteca amb el Teatre-Auditori.

Tot i l'èxit de la iniciativa, Dolors Vilarasau, reconeix que no podrien admetre més usuaris de la vintena habitual. Una proposta que arrossega actors de reconeixement local com Joan Berlanga, que ha remarcat la contribució del club.

Vilarasau i Berlanga

Tenim molta gent, només poden ser 20 persones per any. És molt col·laboratiu / Això cada vegada té més seguiment, la gent va al teatre a escoltar lectures.


Malgrat que 200 persones han desfilat pel club en aquesta dècada, Vilarasau exposa que la lectura de teatre continua sent minoritària.

El club es reuneix cada dimecres a les vuit del vespre des de setembre a juny. Les biblioteques de Sant Cugat ofereixen vuit clubs de lectura diferents, tres dels quals a la Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.