El club de lectura de teatre celebra 10 anys amb representacions d'actors locals


  • Comparteix:

Cartell de la proposta

Cartell de la proposta

El club de lectura de teatre de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater celebra aquest dimecres el seu 10è aniversari amb una lectura de 10 escenes teatrals. Els actors santcugatencs Carme González, Joan Berlanga, Martina Vilarasau i Sergi Aguilera seran els encarregats de posar veu als textos en una trobada que servirà per reunir la vintena de participants del club d'aquesta temporada i també alguns dels prop de 200 que ha tingut durant els seus 10 anys de vida. L'acte arrencarà a les vuit del vespre i està obert a tothom.

La coordinadora del club de lectura de teatre, Dolors Vilarasau, explica que el projecte neix fa 10 anys per la vinculació de la Biblioteca amb el Teatre-Auditori.

Dolors Vilarasau

La Pepa Forn, la directora de la Biblioteca em va fer confiança per fer aquest club de lectura. Va pensar que era interessant fer el de teatre perquè la biblioteca té un fons especialitzat en teatre degut a la proximitat amb el Teatre-Auditori.


De fet, Vilarasau destaca que la lectura de teatre continua sent minoritària malgrat que cada vegada tenen més llista d'espera. A més, la directora teatral assegura que el fet de poder veure l'obra representada aporta encara més valor a la lectura del text.

Dolors Vilarasau

El teatre com a lectura no es coneix, fins i tot és més minoritari que la poesia. I en canvi fer-ho en col·lectivitat ajuda molt i també ajuda poder veure l'obra després representada.


Durant aquests 10 anys, prop de 200 persones han participat al club de lectura de teatre, que ha revisat 177 obres de les quals n'ha pogut veure 174. El club es reuneix cada dimecres a les vuit del vespre des de setembre a juny i cada temporada hi participen una vintena de persones. Les biblioteques de Sant Cugat ofereixen vuit clubs de lectura diferents, tres dels quals a la central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.