Josep Maria Pou porta la solitària lluita del capità Ahab al Teatre-Auditori amb 'Moby Dick'


  • Comparteix:

Josep Maria Pou és el capità Ahab / Foto: Teatre-Auditori

Josep Maria Pou és el capità Ahab / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull aquest dissabte 'Moby Dick', l'adaptació de la novel·la de Herman Melville protagonitzada per Josep Maria Pou. L'actor puja a l'escenari per representar la lluita del capità Ahab contra la balena més famosa de la literatura universal. Juan Cavestany és l'autor de l'obra, dirigida per Andrés Lima, que començarà a les nou del vespre. Les entrades costen 28 euros, 25 per a majors de 65 anys i grups, 22 per a menors de 29 anys i 20 per menors de 20.

Un dels reptes que afronta l'obra és comprimir la història de 'Moby Dick' en menys de 90 minuts d'espectacle, un fet que el mateix Pou ha destacat en una entrevista al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat.

Josep Maria Pou

Ens vam entendre molt bé amb Juan Cavestany i amb l'Andrés Lima per crear aquest espectacle que en 80 minuts concentra el millor de la novel·la de Herman Melville, que és monstruosa, meravellosa i molt poca gent s'ha llegit sencera.


El muntatge es troba a l'inici de la gira després de tres mesos al teatre Goya de Barcelona en una estada que Pou ha qualificat d''èxit fantàstic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.