Tecnologia, contes i l'aniversari del club de lectura de teatre, protagonistes del maig a les biblioteques


  • Comparteix:

El Living Lab acollirà diverses activitats

El Living Lab acollirà diverses activitats

La tecnologia i els contes tornaran a prendre el protagonisme aquest mes a les biblioteques de Sant Cugat, on també destaca la celebració del desè aniversari del club de lectura de teatre. Una formació en tècniques de fotogrametria al Living Lab i dos espectacles completen el programa juntament amb les exposicions que es podran veure durant tot el mes.

ESCOLTA-HO

Les càpsules TIC a càrrec de Daniel Escofet tornaran a oferir formació en aspectes bàsics de la relació amb la tecnologia. La primera serà el dimecres 9 a la Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori sobre els 'bitcoin'. Set dies després, a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, Escofet n'oferirà una altra sobre la venda per internet. El dia 23, de nou a la Miquel Batllori, Escofet parlarà sobre el llibre electrònic i el dia 30 a Mira-sol una última càpsula, que tractarà l'anonimat a la xarxa.

L'hora del conte, de la seva banda, programa per aquest maig, començant el dimecres 9 a Mira-sol amb 'Cistell de contes' amb Sònia Fernández, quatre activitats. La segona serà a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb 'El secret del pelegrí' amb Bufanúvols el dissabte 19 de maig. El mateix dia es podrà optar per la proposta en anglès, a Volpelleres, a càrrec d'Helen Doron Sant Cugat, que portarà als més petits 'The smartest giant in town'. Per últim, el dimarts 22 Joan de Boer portarà 'Contes d'arreu d'Europa', també a la Miquel Batllori.

Durant tot el mes es podrà fer un taller de fotogrametria, la reconstrucció dels capitells del Monestir en models 3D. L'activitat es farà el dijous 10, el dissabte 19 i el dilluns 28 al Library Living Lab de Volpelleres.

Pel què fa als espectacles, 'L'abanderat, el bibliobús del front' es podrà veure a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater el dijous 10 de maig, mentre que el dissabte 12, al mateix emplaçament, Elisenda Rué oferirà l'espectacle familiar 'El globus vermell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.