Frank Montasell i Bengalah presenten disc avui en un doble concert del cicle 'La pua en directe'


  • Comparteix:

Els concerts començaran a les 11 de la nit al Casal Torreblanca / Font: La Pua en directe

Els concerts començaran a les 11 de la nit al Casal Torreblanca / Font: La Pua en directe

El músic florestà Frank Montasell i el grup barceloní Bengalah presenten respectivament els seus nous treballs aquest divendres al Casal Torreblanca en la nova proposta del cicle La Pua en directe. Montasell aposta pel pop més fresc en el seu segon disc, 'Tornarem a Néixer', mentre que els Bengalah mantenen el seu característic 'ambient-roots' en el nou àlbum 'Under surface'. Tot plegat, a partir de les 11 de la nit i amb entrada gratuïta.

El primer concert serà el de Bengalah, un retorn musical als ancestres, un experiment antropològic en què la força de les percussions es barreja amb els sons més actuals. La banda està formada per Joan Vigo, Martí Hosta, Josep M. Baldomà i Guillem Callejón.

A continuació, el guitarrista, cantant i productor de la Floresta Frank Montasell torna a casa amb l'energia carregada al màxim i el seu segon treball sota el braç, després de debutar amb 'Mai és Massa'. 'Tornarem a Néixer' presenta un so revisat i una evolució clara i desvergonyida cap al pop més fresc. Montasell s'acompanya de Lucas Peire al teclat, Pablo Yupton al baix, Danko Compta a la bateria i Tomy Muñoz al saxo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.