L'escola de música tradicional enceta aquest dissabte un cicle d'activitats sobre les nacions sense estat d'Europa


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la iniciativa

Fragment del cartell de la iniciativa

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat dóna el tret de sortida aquest dissabte a un cicle d'activitats per conèixer la música i la dansa de les nacions sense estat d'Europa. El mestre de cant gregorià i musicologia Sebastià Bardolet és l'encarregat d'arrencar aquesta iniciativa amb un taller sobre les cançons tradicionals polifòniques a les onze del matí a l'Esbart. Els interessats en participar al cicle s'han d'inscriure al correu electrònic de l'entitat, emtsc@emtsc.cat. Per als socis la proposta és gratuïta i per a la resta cada taller té un cost d'entre cinc i 10 euros.

El cicle recollirà les situacions de nacions com els Països Catalans, Euskal Herria, Occitània o Escòcia. La membre de l'EMTSC Júlia Solé ha explicat a Cugat.cat les motivacions de l'entitat per tirar endavant la iniciativa.

Júlia Solé

Posem el nostre granet de sorra a l'actual context cultural.


El mestre Bardolet oferirà una segona part del taller de cançons tradicionals polifòniques el 7 d'abril, també a les onze del matí a l'Esbart.

El 28 del mateix mes l'entitat proposa un taller familiar per construir instruments tradicionals. La cita és de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda a la plaça de l'Om on també es farà una mostra musical per estrenar els instruments recent elaborats. El mateix dia els amants del ball podran gaudir d'un taller d'iniciació a la dansa del País Basc de la mà d'Ekaitz Landa a les sis de la tarda a l'Esbart.

Tot plegat acabarà el 27 de maig amb el concert de final de curs dels alumnes de l'Escola de Música Tradicional. L'espectacle començarà a les dotze del migdia a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.