El St.Q Black torna amb nou dies de concerts i una cercavila musical pel centre


Temes relacionats

El 4t St. Q Black tindrà la britànica Shirley Davis com a cap de cartell ( 4/mar/18)


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc a És-fera72

La presentació ha tingut lloc a És-fera72

L'edició 2017 del St.Q Black es desplegarà a la ciutat entre el 10 i el 20 de maig amb una programació de nou dies de concerts, amb Shirley Davis & The Silverbacks com a cap de cartell i la novetat de la Black Caravan, una cercavila de concerts pel centre. El quart festival de música negra, que només descansarà els dies 14 i 15, se celebrarà cada jornada en un lloc diferent. La programació es podrà veure a És-fera72, l'Ateneu, les pistes de la Floresta, el restaurant La Rampa, Cal Temerari, el MUT, Cafè Belgrado i Mercantic i la plaça de Victòria dels Àngels. El cartell incorpora noms locals com Marina BBFace & Frank Montasell, Pulmón Beatbox i Zapato & Cordón.

La programació detallada amb els horaris es donarà a conèixer properament. No obstant això, el director del festival, Ricard Valls, ha fet un aperitiu aquest divendres a És-fera72 per fer públics els 23 grups participants. 11 d'ells liderats per dones, una quota femenina que no ha satisfet els organitzadors, que han expressat la dificultat de repetir un cartell amb tantes dones com a l'edició de 2017.

Enguany el cartell es divideix en tres blocs: els concerts de petit format i les activitats curtes; l'Urban Clash, el 12 de maig, i el Black Caravan, el 19, com a esdeveniments importants. Aquest últim esdevé novetat en la present edició com detalla Ricard Valls.

Ricard Valls

És una rua que començarà a la plaça Augusta i acabarà a Victòria dels Àngels. En un sol dia farem sis concerts a la via pública. És una bona notícia.


La programació ofereix propostes de tots els estils. One Out of two, amb membres de The Risas i Freak Out, entre d'altres, seran els responsables de l'obertura a És-fera72. L'11 de maig l'Ateneu acollirà una nit de música cubana amb un taller de salsa per a principiants. Al dia següent, l'Urban Clash, a les pistes de la Floresta, aglutinarà 13 hores de propostes i concerts, amb 'showcase' inclòs. El 13 de maig, el restaurant La Rampa serà el punt de trobada per veure A ciegas, amb membres de Se atormenta una vecina, i a Contrablues.

El 16 de maig, Cal Temerari serà l'escenari de la xerrada del festival, sobre la discogràfica Stax, i a càrrec de l'escriptor i historiador local, David Moreu. El 17 de maig, Melao de Caña visitarà el MUT de Torre Blanca i el dia següent, el Mercantic i Cafè Belgrado es donen la mà per oferir un tast de vins i el concert de Colig.

La Black Caravan, el 19 de maig, convidarà Sergi Estella (plaça Augusta), el santcugatenc Almost Black Joe (carrer Indústria), Jodie Clash (plaça de Pep Ventura), la florestana Marina BBFace (plaça de Magí Bartralot), i el concert de la cap de cartell Shirley Davis & The Silverbacks (plaça de Victòria dels Àngels).

En aquest últim recinte es tancarà, el 20 de maig, el festival amb una jornada d'activitats infantils al matí i una ballada de swing a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.