El cicle 'La Pua en directe' ofereix un doble concert amb Astralia i Land of Coconuts


  • Comparteix:

El concert es farà al Casal Torreblanca / Foto: Localpres

El concert es farà al Casal Torreblanca / Foto: Localpres

El cicle 'La Pua en directe' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ofereix aquest divendres un doble concert amb el post-rock i ambient-rock d'Astralia i el pop-rock de Land of Coconuts. L'acte, d'entrada gratuïta i aforament limitat, tindrà lloc al Casal Torreblanca a les onze de la nit.

Astralia
Està format per Jordi Guzmán (bateria), Albert Clemente (baix) i Roger Guzmán (guitarra). Després de beure de diferents estils musicals, van decidir crear cançons amb sons nous, atmosferes i textures noves, sovint governades per la simplicitat d'unes poques notes. Són cançons que exigeixen el seu temps, les seves pauses, explicant els sentiments i les emocions.



'Land of Coconuts'
Integrat per Irina Prieto (veu), Roger Domínguez (guitarra i veu), Fatmark (guitarra i cors), Francesc Sardà (baix), Toni López (bateria) i Miquel Gené (teclats), professor de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV). Un so pop-rock d'arrel britànica que el grup porta a un terreny més electrònic sense perdre el gust per la melodia de la veu i la contundència de les guitarres. Són segells inconfusibles de Land of Coconuts.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.