El Cicle David Bozzo acompanyat del London City Quartet arriba a Sant Cugat aquest dissabte


  • Comparteix:

David Bozzo, a l'esquerra, amb el London Quartet / Foto: David Bozzo

David Bozzo, a l'esquerra, amb el London Quartet / Foto: David Bozzo

El compositor santcugatenc David Bozzo organitza per 7è any consecutiu el cicle de concerts anual sota el nom Cicle David Bozzo. El concert a Sant Cugat serà aquest dissabte a les set de la tarda a la Casa de Cultura amb el quartet anglès London City Quartet. Entre les obres del programa hi figurarà l'última creació del compositor, el Quartet de Corda n.2, que es va estrenar a Londres al gener pel mateix quartet britànic. L'entrada és lliure.

El London City Quartet, abans de tocar a Sant Cugat, ha passat per València i Barcelona amb el mateix repertori, que també hi figuraran obres del compositor valencià Brian Martínez, del britànic Peter Fender i també el Quartet n.1 del compositor post romàntic Dmitri Schostakovich. Bozzo ha explicat a Cugat.cat l'organització del cicle d'aquest any.

David Bozzo

Ens hem coordinat amb el compositor de València Brian Martínez que estrenarà el seu primer quartet de corda per organitzar concerts a València, a Barcelona i Sant Cugat.


David Bozzo va néixer a Sant Cugat el 1980 i va estudiar violí al Conservatori de Barcelona en el seu catàleg d'obres inclou des de música per a instrument sol fins a música simfònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.