Pastisseries
Un dels secrets de les coques que tenim és que les fem molt seques i primes / Hem fet la típica coca de llardons però sense gluten perquè tothom la pugui degustar / Les coques surten molt bé tenim planejat vendre unes 700 o 800 coques.
Les carnisseries i xarcuteries tenen a punt les botifarres d'ou, unes aposten per la composició clàssica i d'altres innoven afegint-hi bolets i ceba. Les xarcuteres de Maria Griful, Carme Lahiguera, de Carnisseria Sagarra, Rosa Maria, i de Xarcuteria Grau, Joaquim Grau, han explicat que esperen tenir més clientela els pròpers dies de celebració.
Xarcuteries
Avui s'ha de menjar botifarra d'ou perquè és dijous gras. Crec que com avui és un dia de fred la gent no ha sortit molt / Comencem a fer botifarra d'ou quan fa fred i la deixem de fer quan fa calor / Pels xarcuters és la nostra festa i s'ha de mantenir.
El dijous gras, una tradició lligada a la vida de pagès, anima els ciutadans a atipar-se d'aquests d'aliments greixosos i molt nutricionals per fer front a l'abstinència de la Quaresma, una vegada s'acabi el Carnaval.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.