Les cinc notícies culturals més llegides a Cugat.cat el 2017


  • Comparteix:

El castell de focs, un clàssic / Foto: Premsa Sant Cugat

El castell de focs, un clàssic / Foto: Premsa Sant Cugat

El procés de reflexió per repensar el format de la Festa Major de Sant Cugat és la notícia més llegida, en clau cultural a Cugat.cat aquest 2017. La publicació del llibre infantil 'La fiesta de la espuma' és l'altre tema que més interès ha despertat entre els usuaris de Cugat.cat l'any passat.

Aquestes són les notícies culturals més llegides

1.- 'Sant Cugat vol repensar alguns aspectes de la Festa Major'. La ressaca de la Festa Major, marcada per l'alta participació, portava l'Ajuntament a reflexionar sobre el seu format. El consistori avançava en el balanç de la festa que s'obrirà un procés per repensar alguns aspectes, sense concretar quins. La intenció és crear una taula amb els agents implicats per abordar aquest replantejament.

2.- 'Dues treballadores de l'escola Turó de Can Mates publiquen el llibre 'La fiesta de la espuma''. L'escriptora Carme Hernando i la il·lustradora Mariona de la Aldea, treballadores de l'escola Turó de Can Mates, publicaven la seva primera obra infantil, 'La fiesta de la espuma'. El conte, editat per Babidi-Bí, explica la història de quatre 'vacamigues' que se'n van a viure juntes i que hauran d'aprendre a llimar les diferències que sorgeixen amb la convivència.

3.- 'Ja pots veure íntegra la cantata infantil 'La Clàudia Sol té un do''. Cugat.cat estrenava la 14a cantata infantil 'La Clàudia Sol té un do', que havia reunit centenars estudiants de segon de primària dels centres públics i El Pinar. És una iniciativa del grup de treball d'especialistes de música de les escoles de Sant Cugat. L'enregistrament es pot adquirir a La Botiga de Cugat.cat.

4.- 'L'artista Gemma Molera mostra la seva vivència 'salvatge' amb el càncer amb 'Lung & Bones''. Unes 150 persones acompanyaven la santcugatenca en la inauguració de l'exposició 'Lung & Bones', al Claustró del Monestir. La mostra recollia pintures sobre taules de fusta i explicava l'experiència amb el càncer de Molera, professora a l'Escola d'Art i Disseny.

5.- 'Neix el projecte 'Músics de carrer' per oferir música en directe a 10 espais de l'eix de vianants'. L'Ajuntament va posar en marxa el projecte de dinamització musical 'Músics de carrer', que ofereix als músics de la ciutat 10 localitzacions de l'eix de vianants on actuar en directe. La proposta està adreçada a artistes amateurs, professionals i a persones vinculades als centres de formació musical de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.