'Pedra i Sang' arrenca les representacions amb el poble com a protagonista d'enguany


  • Comparteix:

El muntatge 'Pedra i Sang' dedica la seva 17a edició al poble, uns personatges que enguany guanyen protagonisme i porten l'actualitat a aquesta tragicomèdia que recrea l'assassinat de l'abat Biure durant la missa del gall al Monestir del 1350. L'1-O, la independència, la corrupció, les reivindicacions feministes i temes locals, entre d'altres, són les al·lusions en clau humorística que l'obra porta aquest dilluns a les vuit del vespre a la sala capitular del Monestir. L'espectacle es repeteix a la mateixa hora aquest dimarts, i dimecres i dijous a les set de la tarda i a dos quarts de deu de la nit. L'entrada té un cost de 15 euros.

La directora de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha explicat que enguany el poble té un protagonisme especial.

Dolors Vilarasau

Aquest any hi ha moltes sorpreses. És una obra històrica però el poble és un poble especial perquè és el del 1350 i el del 2017, un any convuls com a país.


De moment, ja s'han ofert dues representacions tancades al públic en general. A partir d'aquest dilluns s'obren les sis representacions programades d'aquest muntatge que ja és un clàssic del Nadal santcugatenc i que després de 17 edicions espera poder representar-se algun any a l'església del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.