La defensa també ha exposat que abans de cada concert se celebren set o vuit assajos, que es convoquen via mail, i als quals hi assisteix qui pot. Si algun músic no hi pot anar, ell mateix s'encarrega de buscar un substitut en el cas que es tracti d'un instrument absolutament imprescindible per al concert.
Un altre argument que ha servit per desestimar la denúncia és que els membres de l'orquestra no viuen dels concerts que programen, sinó que la majoria són professors de música o toquen en diverses formacions. En aquest sentit, la defensa també al·lega que els instruments són propietat dels músics, amb l'excepció del piano i la percussió, per qüestions de volum.
El text també aclareix que l'entitat es finança a través de les subvencions públiques com les que rep de l'Ajuntament i del Departament de Cultura de la Generalitat i amb patrocinis privats.
L'abril del 2014, el Jutjat Social número 14 de Barcelona ja va desestimar la demanda interposada per la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS). La denúncia inicial data de l'octubre del 2010.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.