L'exposició 'Contrapunt' sobre els músics Granados i Casals arriba aquest dimarts a Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'exposició

Detall del cartell de l'exposició

L'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels acull des d'aquest dimarts i fins dimarts de la setmana que ve l'exposició itinerant 'Contrapunt: Enric Granados-Pau Casals', que descobreix la relació entre els dos músics. La Fundació Pau Casals porta de nou aquesta mostra des de l'any passat amb motiu del centenari de la mort de Granados i segueix aquest any pels 150 anys del seu naixement. L'exposició es traslladarà a partir del 12 desembre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, on romandrà fins al dia 22.

Granados i Casals es van conèixer l'any 1891 a Barcelona i la seva amistat va durar fins la prematura mort de Granados 20 anys després. L'objectiu de l'exposició és mostrar la relació que van mantenir els dos músics a través de les cartes, els documents, les partitures i els objectes que s'han conservat al llarg dels anys als fons del Museu Pau Casals del Vendrell, del Museu de la Música de Barcelona, de la Metropolitan Opera House de Nova York i del Centre de Documentació Musical de la Generalitat de Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.