El Cafè Belgrado acull un concert en benefici de Brain Polyphony


  • Comparteix:

Un fragment del cartell

Un fragment del cartell

El Cafè Belgrado acull aquest diumenge un concert solidari en benefici de Brain Polyphony, un projecte d'investigació que vol elaborar un sistema de comunicació alternatiu per a persones amb paràlisi cerebral basat en la lectura d'ones cerebrals. Amb aquest sistema, els afectats poden expressar les seves emocions. El concert comença a dos quarts de set de la tarda. Les entrades tenen un preu de 10 euros anticipades, 12 a taquilla i cinc euros per a menors de 17 anys.

Per aconseguir fons per a la recerca el Cafè Belgrado ha organitzat un acte amb una explicació teatralitzada del projecte, diverses activitats i un concert a càrrec del grup From Lost to the River. Ho han explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' l'investigador del projecte Brain Polyphony Marcos Quevedo i la programadora i productora de Cafè Belgrado, Joana Casanovas.

Quevedo ha resumit en què consisteix aquest sistema.

Marcos Quevedo

Un casc d'electroencefalografia amb lectures corporals que crea una espècie de diccionari emocional. Explica quan un usuari està en un estat negatiu concret.


L'investigador també ha explicat que el projecte porta un any d'investigació i que ara necessiten recaptar més fons per continuar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.