L'agència britànica Kingsman i els ninjes de LEGO arriben a les grans pantalles de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'actor Channing Tatum forma part del repartiment de la pel·lícula de 'Kingsman: El círculo de oro'. / Foto: ACN

L'actor Channing Tatum forma part del repartiment de la pel·lícula de 'Kingsman: El círculo de oro'. / Foto: ACN

Els cinemes Yelmo i Cinesa de Sant Cugat renoven la seva cartellera amb dues estrenes. El guanyador de l'Óscar al millor actor l'any 2011 amb 'El Discurs del Rei', Colin Firth, arriba a les grans pantalles santcugatenques amb 'Kingsman: El círculo de oro', acompanyat de noms com Halle Berry i Elton John. L'altra estrena arriba en forma d'animació amb una nova estrena de la saga de pel·lícules de la multinacional LEGO. La companyia estrena el film 'La LEGO Ninjago Película' amb la participació de Jackie Chan en la caracterització.

'Kingsman: El círculo de oro'
La nova entrega de la saga porta a l'agència secreta britànica d'espionatge a enfrontar-se a un nou malvat que atacarà la caserna general de Kingsman. Arran d'aquest fet, l'Eggsy, ex-alumne de Harry Hart (Colin Firth) es veu obligat a col·laborar amb l'entrenador de l'agència, Merlin, i l'agència de servei nord-americana per fer front a l'amenaça.



'La LEGO Ninjago Película'
La població de Ninjago viu en pau des que els ninjes van vèncer Ronin, no obstant això, un senyor de la guerra desaparegut torna per reclamar la pedra dels elements. Els ninjes hauran de tornar a unir-se per fer front a l'amenaça, i ho faràn amb el Sensei, el Samurai, dracs i lluitadors elementals per fer front a un grup de bruixots, guerrers fantasma i la misteriosa lliga dels ninjes silenciosos.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.