Últim dia per veure la doble exposició sobre Joan Marigot


  • Comparteix:

La mostra es divideix entre la Casa de Cultura i la sala Capitular del Claustre del Monestir

La mostra es divideix entre la Casa de Cultura i la sala Capitular del Claustre del Monestir

La doble exposició que ret homenatge a l'artista florestà Joan Marigot tanca aquest dimecres les portes, després d'un mes i mig instal·lada a la Casa de Cultura i la sala Capitular del Monestir. La mostra posa de manifest que Marigot va treballar el dibuix i la il·lustració durant la seva carrera professional però paral·lelament també va cultivar una obra pictòrica de caràcter espiritual menys coneguda. La iniciativa està organitzada per Firart.

A la Casa de Cultura s'exposen els treballs de Marigot relacionats amb la seva professió d'il·lustrador i dissenyador, com ara llibres, còmics, cartells i una sèrie d'aquarel·les. D'altra banda, a la sala capitular es poden veure 22 obres sota el títol 'L'Altre Marigot', un recull de la producció pictòrica relacionada amb l'espiritualitat i l'esoterisme.

Marigot va morir el 2015 després d'una vida en què va estar estretament vinculat amb entitats d'ajuda a persones amb malalties mentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.