Emma Vilarasau rep avui el Premi Nacional de Cultura


  • Comparteix:

Emma Vilarasau / Foto: TNC

Emma Vilarasau / Foto: TNC

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau rep aquest dimecres un dels Premis Nacionals de Cultura 2017. Els guardons, que concedeix el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), es consideren els més rellevants en l'àmbit cultural i reconeixen figures i entitats que han contribuït i contribueixen a donar més rellevància a la cultura catalana, ja sigui per la labor intel·lectual, artística o d'identitat compartida que desenvolupen. Els premis es lliuren al Teatre Municipal La Sala de Rubí, a dos quarts de vuit del vespre.

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts també ha distingit l'impulsor d'Edicions de 1984, Josep Cots, la fotògrafa d'origen suec instal·lada a Barcelona Maria Espeus, la Fundació Apel·les Fenosa, l'escriptor Joan Francesc Mira, el compositor Hèctor Parra, el cantautor Raimon, el director de FICOMIC, Carles Santamaria, el secretariat de Corals Infantils de Catalunya i el cineasta Albert Serra.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.