Els Jocs Florals de la Gent Gran celebren 35 edicions amb un increment de la participació


  • Comparteix:

Carmen Guasch amb la tinent d'alcalde de Cultura

Carmen Guasch amb la tinent d'alcalde de Cultura

Els Jocs Florals de la Gent Gran han rebut 59 escrits en la 35a edició del certamen a Sant Cugat, un important increment respecte a l'any anterior al qual es van presentar 38. Carmen Guasch ha guanyat el premi Flor Natural en català amb 'El pidolaire' i Jesús Blázquez, el de la categoria de castellà amb 'La vida que se va'. El premi Englantina en català ha estat per a Antònia Ferrer i 'El vestit de les verdures', mentre que Carmen Maestre ha estat la premiada en la categoria en castellà per 'Gitana cantora'. Els guardons s'han entregat aquest dissabte a la Llar d'Avis Santa Rosa.

No és la primera vegada que Guasch s'endú aquesta distinció. Ella mateixa ha explicat a Cugat.cat que li agrada escriure i fa anys que ho fa.

Carmen Guasch

Em fa il·lusió. És una gràcia que tinc. Sempre escric.


La tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha estat l'encarregada d'entregar els principals premis. Fortuny ha destacat el talent dels participants.

Carmela Fortuny

Tenim una ciutat amb molta ànima, cultura i talent. El talent no és exclusiu de certes edats, sinó que es manté.


També s'han entregat els premis Viola en català, per a Amparo Hounie per 'Laïcisme espiritual', i en castellà, per a Diego de Jorge per 'Buscando la paz'. Josep Carné i el seu text 'Una àvia molt especial' han guanyat el premi Narrativa en català i Jesús Blázquez i 'Yo también fui un refugiado', el Narrativa en castellà. Els Jocs Florals de la Gent Gran reben obres de tota la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.