El St.Q Black, el festival de música negra, arrenca avui amb The Big Jamboree al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El grup The Big Jamboree obre el St.Q Black / Font: Teatre-Auditori

El grup The Big Jamboree obre el St.Q Black / Font: Teatre-Auditori

La tercera edició del festival de música negra St.Q Black comença aquest dijous amb un concert de The Big Jamboree al vestíbul del Teatre-Auditori a les vuit del vespre. Fins al 4 de juny, el St.Q Black acostarà a la ciutat diverses propostes a diferents espais, com concerts de grups com Nación Funk i Fast Boo, monogràfics, ballades de swing i la gran novetat d'aquest any, la Nit Jove.

The Big Jamboree obre foc amb un concert que transportarà el públic al rhythm & blues i el rock'n'roll dels anys 40 i 50. Aquest mateix cap de setmana hi haurà una 'master class' i un concert de swing, divendres al Casal Torreblanca; l'actuació del duo The BB’s, dissabte a La Unió Santcugatenca i el concert de jazz del Sergi Sirvent Trio al Cafè Auditori.

Els organitzadors del festival Ricky Undersounds i Carlitos Narváez van passar recentment pel programa 'Ritme Santcugatenc' i van explicar que l'objectiu d'aquesta edició és créixer i consolidar-se.

Undersounds / Narváez

L'altra edició va servir per apuntalar l'estructura del festival, aquesta servirà per créixer i consolidar-se.


Una de les novetats arribarà el 26 de maig amb la Nit Jove del St.Q Black, una 'jam session' al parc de Ramon Barnils destinada a descobrir nous talents de la música santcugatenca. Els participants optaran a premis com la gravació d'un single i actuacions a la Festa Major i a la propera edició del festival.

Una altra de les novetats és el carnet de soci, que per dos euros ofereix descomptes a les actuacions de pagament i a establiments gastronòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.