La veu i el violí de Laia Rius arriba aquest dijous al MUT del Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

Laia Rius actua aquest dijous al MUT / Foto: Web Laia Rius

Laia Rius actua aquest dijous al MUT / Foto: Web Laia Rius

La violinista i cantant Laia Rius actua aquest dijous al MUT del Casal TorreBlanca, acompanyada per la guitarra elèctrica de Roc Calvet. El concert servirà per presentar cançons del seu primer disc, 'Vinc d'un cel blau', que sortirà publicat el març de 2017. El recital comença a les nou de la nit, l'entrada és lliure i hi ha servei de barra.

Després d'una llarga trajectòria com a intèrpret en diversos projectes musicals (Joan Isaac, Túrnez i Sesé, Albert Fibla) i també teatrals (Dagoll Dagom, El Molino i la Companyia Manolo Alcántara), Laia Rius presenta el seu projecte més personal en el qual conflueixen les facetes de compositora, cantant i violinista.

L'acompanya el terrassenc Roc Calvet, que també signa la guitarra elèctrica d'Estúpida Erikah i lidera la formació Rodeo Rose. Calvet té una llarga trajectòria com a guitarrista i compositor de jazz, rock, blues, country, funk i soul.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.