Sara Pi i Carmen Pendones donen el tret de sortida avui al Festival Vincles al Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

El Festival Vincles s'estrena avui a Sant Cugat amb una doble proposta amb segell femení. Sara Pi i la santcugatenca Carmen Pendones seran les encarregades de donar el tret de sortida a aquest projecte que uneix grans noms de la música d'autor catalana amb artistes emergents santcugatencs. L'escenari és el Celler Modernista i la cita comença a les deu de la nit.

Joan Miquel Oliver i Pantaleó protagonitzaran el segon concert aquest divendres. Els agafaran el relleu Gemma Humet i Alba Llibre, dijous de la setmana que ve, mentre que l'endemà Sanjosex i Solà & Estella seran els encarregats de tancar el festival.

Els artistes locals Carmen Pendones, David Curto (Pantaleó) i Albert Solà van explicar a la presentació del cicle a Cugat.cat què suposa la participació en aquesta proposta.

Músics

Em va fer molta il·lusió. / Ens encanta veure que el poble que va donar nom al grup té ganes d'acollir-nos. / Posar sobre el mateix escenari propostes de casa amb propostes més establertes ho fa doblement interessant.


Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden comprar de forma anticipada al web de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i a l'Oficina de Turisme, o una hora abans del concert al mateix equipament. La iniciativa oferirà servei de bar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.