Els santcugatencs Mandràgora guanyen el concurs Bocagrossa per a bandes emergents


  • Comparteix:

L'entrega del premi / Foto: Ester Castells

L'entrega del premi / Foto: Ester Castells

El grup santcugatenc Mandràgora és el guanyador del 2n Bocagrossa, un festival dedicat a les bandes emergents del Vallès. La formació, integrada per vuit joves de la ciutat, s'ha fet amb el premi, que consta de la gravació d'un disc, hores d'assaig en un buc professional i l'actuació l'agost de l'any vinent al festival Bioritme de Vilanova de Sau.

Mandràgora està actiu des de l'octubre de l'any passat, quan els integrants de Brindis van decidir fer un gir a la seva proposta i passar-se al reggae incorporant músics de fora. El premi els arriba just quan la formació fa una aturada fins al setembre per compromisos personals.

Un dels integrants de Mandràgora, Arnau Serrallonga, assenyala que haver guanyat el Bocagrossa pot ser una bona plataforma per créixer.

Arnau Serrallonga

Això ens pot ajudar a fer un salt enorme. Ens serveix per motivar-nos i seguir endavant. Però si sabem que hem de gravar un EP i tenim una actuació ens ajuda molt.


El concurs va tenir lloc divendres a la sala Dresden de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.