'Snowpiercer', proposta d'avui del Cicle de Cinema Fantàstic


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La pel·lícula 'Snowpiercer' es projecta avui a Cinesa en el Cicle de Cinema Fantàstic. El film, dirigit per Joon-ho Bong, s'emet en una única sessió a les vuit del vespre. L'entrada costa quatre euros.

L'argument de la cinta se situa en un futur on el món està cobert per una capa de gel i pràcticament tota la humanitat ha estat eliminada. Els únics supervivents són els habitants del 'Snowpiercer', un ferrocarril amb un motor de durada limitada que recorre el planeta sencer. El tren està dividit en dues classes socials: la privilegiada i l'obrera. Fastiguejats per les condicions infrahumanes en què es troben, els obrers organitzen una revolució per prendre el control de la màquina.



L'activitat prèvia a la projecció del film serà a les set al Cafè Auditori amb la presentació de llibre 'FantAsia'. Els seus autors Enrique Garcelán, Mike Hostench, Oriol Estrada, Eduard Terrades i Joan Ramon Armadàs explicaran els trets de les diverses cultures orientals en els quals s'han basat a l'hora d'escriure'l i les referències cinèfiles del llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.