Les vivències de Salvador Brotons, a la conferència de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

Salvador Brotons / Font: ACN

Salvador Brotons / Font: ACN

El compositor i director d'orquestra Salvador Brotons oferirà una xerrada aquest dilluns al Sant Cugat Trade Center acompanyat pel crític d'arts escèniques Eduard Jener. La conferència abordarà la seva trajectòria vital i artística. Sota el títol 'Vivències', la iniciativa començarà a dos quarts de sis de la tarda i s'allargarà fins a tres quarts de set. L'acte està organitzat per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran.

Salvador Brotons i Soler és el director de la Banda Municipal de Barcelona i copropietari de l'editorial musical Brotons & Mercadal. De totes les obres de la seva autoria destaca 'Catalunya 1714 ', una suite inspirada en la Manifestació de l'11 de setembre del 2012 i la celebració Tricentenari. Brotons i la Banda Municipal de Barcelona van actuar per primera vegada a Sant Cugat fa un any amb la virtuosa pianista japonesa Yukiko Akagi en el concert 'Catalunya versus Japó'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.