Sant Cugat acull avui un concert solidari de l'Orquestra Unesco Barcelona contra la pobresa infantil


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Caritas

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Caritas

L'Orquestra Unesco de Barcelona, sota la direcció de Gonçal Comellas, actua aquest divendres a les nou al Monestir de Sant Cugat amb motiu del cicle de concerts solidaris contra la pobresa infantil en benefici de Càritas. Les entrades tenen un preu de 20 euros i, a més, s'ha habilitat una fila zero per a persones i entitats que vulguin fer una aportació encara que no puguin assistir-hi.

El cicle té l'objectiu de fer arribar la música clàssica arreu del país i de recaptar ingressos per a programes socials centrats en la pobresa infantil de Càritas. En el cas de Sant Cugat, es podrà sentir un repertori amb les 'Àries de la passió segons Mateu' i el 3r Concert de Branderburg de Bach.

El cicle va començar a principis d'any amb una actuació a la Catedral de Tortosa i ha passat per Vic, Terrassa, Sabadell, Berga i Montserrat. Després de Sant Cugat, el cicle acabarà aquest dissabte a Sant Pere de Reus.

A Catalunya, hi ha 360.700 infants en situació de pobresa o d'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.