La versió més moderna de Don Joan arriba avui al Teatre-Auditori amb Julio Manrique


  • Comparteix:

Julio Manrique dóna vida a un Don Joan modern amb un final inesperat / Foto: Teatre-Auditori

Julio Manrique dóna vida a un Don Joan modern amb un final inesperat / Foto: Teatre-Auditori

El director teatral David Selvas porta aquest dissabte al Teatre-Auditori la versió més contemporània del clàssic 'Don Joan' de Molière. L'actor Julio Manrique serà l'encarregat de donar vida a l'universal seductor en un muntatge que proposa una revisió completa del mite. La cita és a les nou del vespre i les entrades estan exhaurides.

'Don Joan' és una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i la companyia La Brutal que situa la història en la recepció d'un hotel. El muntatge reflexiona al voltant del desig i l'energia que mouen el seductor personatge. En la versió de Selva, amb traducció de Cristina Genebat, les dones prenen un paper més actiu i complex. Tot i això, l'adaptació manté un 70% del text original i manté els monòlegs de Molière.

L'actor Julio Manrique afirma que és precisament la universalitat del mite de Don Joan el que permet tractar-lo de maneres molt diferents en funció del punt de vista dels creadors.

Julio Manrique

Don Joan és un mite tocat per la literatura, la psicoanàlisi i molts llocs. Es pot omplir de moltes coses diferents, tantes com punts de vista hi hagi al seu voltant.


Cristina Genebat, Anna Azcona i Nausicaa Bonnín són algunes de les actrius que acompanyaran el llibertí Don Joan dalt de l'escenari santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.