L'art del paper, avui a la conferència del Centre d'Art Maristany


  • Comparteix:

Un gall i un mero, estampats per Victòria Rabal, amb la tècnica 'Gyotaku' / Foto: Victoriarabal.com

Un gall i un mero, estampats per Victòria Rabal, amb la tècnica 'Gyotaku' / Foto: Victoriarabal.com

El Centre d'Art Maristany ofereix als santcugatencs la xerrada 'ARTPAPER, experiència de la creació contemporània amb paper', una oportunitat per aprendre com utilitzar el paper per fer obres d'art a través de l'explicació de l'artista Victòria Rabal. La cita és aquest dijous les set de la tarda i l'organitza la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) en el cicle de xerrades 'Avui parlem d'art (contemporani)'.

Victòria Rabal és artista i directora del Museu Molí Paperer de Capellades. Des del 1984, basa la seva obra en la gràfica i en el paper utilitzant, per exemple, la tècnica d'estampació d'espècies marines japonesa 'gyotaku', que s'usava a les peixateries dels mercats japonesos l'any 1800. També ha experimentat en el món de la fotografia, la pintura i ha creat elements escenogràfics per a diferents obres de teatre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.