José Luis Montesinos i In Extremis Film aconsegueixen el Premi Goya


  • Comparteix:

Imatge d''El corredor'

Imatge d''El corredor'

El realitzador resident a Sant Cugat José Luis Montesinos ha guanyat el Premi Goya al millor curtmetratge per 'El corredor'. També s'ha emportat el guardó In Extremis Film, que compta amb el santcugatenc Sergi Subirà com a coordinador d'especialistes d'acció i amb el també santcugatenc Albert Martínez Adell com a tècnic d'efectes especials, una de les empreses que han fet possible els efectes especials d''Anacleto: Agente Secreto. La cerimònia d'aquest dissabte ha coincidit amb els 30 anys dels premis del cinema espanyol.

'El corredor' competia amb 'Cordelias', 'El trueno rojo', 'Inside the box' i 'Os meninos do río'. El film es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid 2014 (SEMINICI) on va rebre el guardó a Millor Curtmetratge Europeu. El film està protagonitzat per Lluís Altés i Miguel Ángel Jenner, que també és actor de doblatge i responsable de posar veu a Jean Reno i Samuel L. Jackson. Amb el seu anterior treball, 'La historia de siempre', José Luis Montesinos va aconseguir 137 premis i va convertir-se en el director de curtmetratges català més guardonat de la història.

L'empresa In Extremis Film ha guanyat el premi als millors efectes especials per la pel·lícula 'Anacleto: Agente secreto'. El guardó se suma al recent Premi Gaudí.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.